Om oss

Skolebot.no er en løsning støttet av Innovasjon Norge som tilbyr tilgang til kunstig intelligens (KI) designet spesielt for elever og lærere i skolen. Tjenesten er designet og utviklet med tanke på personvern og sikkerhet. Elever og lærere kan gjennom tjenesten ha interaktive samtaler med KI via en rekke tilpassede samtaleroboter.

Hvem leverer tjenesten?

Tjenesten leveres av Midgard AI AS (org.nr. 932 739 798), en oppstartsbedrift som utvikler og leverer digitale tjenester for utdanningssektoren som utnytter kraften av kunstig intelligens. Vi jobber nå med nye bruksområder for KI i skolen, og ønsker dere velkommen til å ta kontakt for en samtale, bli en pilotskole, eller komme med idéer og innspill.

Ønsker du at din skole skal være en pilotskole?

Ta kontakt med oss om du vil melde interesse for at din skole kan være med på en pilot. Vi vil da jobbe tett med skolen for å videreutvikle og tilpasse tjenesten basert på brukerbehov og idéer. Meld din interesse til kontakt@skolebot.no.

Retningslinjer for bruk av tjenesten

Det er lærere og skolen som er ansvarlig for å sikre at retningslinjene blir ivaretatt. 

For mer informasjon les våre Brukervilkår.

Personvern

Vi er svært opptatt av personvern, og i vår personvernerklæring kan du lese om hvordan vi behandler data. Vi har laget en kort oppsummering under med spesielt fokus på hvordan vi ivaretar personvern med tanke på bruk av kunstig intelligens.

For mer informasjon, se vår personvernerklæring.

Ta kontakt om dere ønsker å signere vår databehandleravtale (DBA).

Brukerinvolvert utvikling

Vi er her for dere og vi ønsker å jobbe tett med dere som bruker tjenesten for å gjøre den bedre. Vi ønsker alle tilbakemeldinger, innspill og spørsmål, velkommen.

Ta gjerne kontakt med oss på kontakt@skolebot.no.