Bli med på pilotprosjekt

Vi inviterer nå et utvalg av kommuner og skoler til å delta i et pilotsamarbeid med Skolebot.no. Støtt utviklingen av skolebot.no å få full tilgang til Skolebot til din kommune/din skole.

Litt om Skolebot.no

Skolebot.no er en digital tjeneste og læringsressurs der elever og lærere kan utforske, lære og skape med kunstig intelligens. Tjenesten er designet og utviklet med tanke på trygg og sikker bruk som ivaretar personvern og sikkerhet. Vi er støttet av Innovasjon Norge og deltaker i et program fra det statlig støttede Smart Innovation Norway. Vi er også i dialog om å koble oss på et forskningsprosjekt for KI i skole og undervisning.

Pilot med Skolebot

Hensikten med piloteringen er at dere får tilby og pilotere et verktøy for elever og lærere ved skolene i kommunen. Dere får også være med å støtte og påvirke videreutvikling av tjenesten. Vi får videreutvikle tjenesten basert på tilbakemeldinger.

Vil dere være med?

Vi tar gjerne en prat på telefon eller setter opp et møte hvor vi kan presentere Skolebot.no og forteller mer om pilotprosjektet. Pilotprosjektet kjøres i gang fra skolestart, men det er mulig å få være med tidligere om man vil også.

Ta kontakt på kontakt@skolebot.no om dere er interessert.